Főoldal >> Katalógus >> Választott termék >> Brother Innov-Is NV2600 hímző-varrógép
Ma 2019. január. 16. szerda ,Antal napja van.
Menü
Bolt

Bolt

Újdonságok
Tovább
Pfaff 463 szálvágós gyorsvarró
Pfaff 463 szálvágós gyorsvarró
152.400,00Ft
Választott termék

Ha ide kattint nagyobb lesz a kép

Brother Innov-Is NV2600 hímző-varrógép

Az NV-2600 a leguniverzálisabb varró- és hímzőgép, az otthoni kreativitás legoptimálisabb gépe. A több mint 900 öltéstípus közül kiválaszthatja és elkészítheti Ön és családja ruhadarabjait, majd egyedivé varázsolhatja hímzéssel.
A 900 öltéstípus tartalmazza az általános öltéseket, úgy mint egyenes varrat, stretch és overlock öltés, rejtett öltés, a 12 féle gomblyuk, köztük a szemes is, mely 1 lépésben készíthető el. A dekoratív/díszítő öltések közt megtalálhatók, szaténöltések, keresztszemes öltések és különleges sorminták, amivel díszítheti pl. gallérját, kézelőjét. A quilt öltéseket kiválóan alkalmazhatja a foltvarrásnál. A nagyobb varrófelületen Ön könnyen mozgathatja ruhadarabjait.
A LCD kijelzőn könnyen kiválaszthatja a megfelelő varratot, beállíthatja a szálfeszességet, az öltésszélességet és öltéshosszúságot. Egy egyszerű mozdulattal csatlakoztatható a hímzőegység a géphez és máris, mint hímzőgép funkcionál. Hímzőgépként a gép memóriája tartalmaz 8 féle betűtípust, melyek közül 3 féle méretben készítheti el a feliratatait. Memóriájában 146 féle különböző hímzésmintát talál. A gép, különlegessége, hogy a motívumok alá-fölé feliratokat kombinálhat. Ezeket a kombinált mintákat akár el is mentheti a gép memóriájába, így bármikor kiválaszthatja és újra hímezheti.
Az óriási méretű, LCD kijelzőn történik a minta kiválasztása, elhelyezése, pozícionálása, forgatása 1° , 10° vagy 90° fokonként. Tükrözheti, kicsinyítheti-nagyíthatja a mintát. Kijelzi a színsort, színenként megáll, kiírja a következő színt Önnek már csak a cérna cseréjét kell megoldania, az automata tűbefűzővel. A 160mm X 180mm hímzőmező már nagyobb motívumok hímzésére is ad Önnek lehetőséget. USB csatlakozóval hímzőgépét csatlakoztathatja számítógépéhez. Sebessége 800 öltés/perc. A gépben található „help” menüben kaphat gyors segítséget a gép kezeléséről, lépésről-lépésre, képekkel illusztrálva pl. befűzés, orsózás. Ha kevés Önnek a gép memóriájában található hímzésminta, vásárolhat Brother hímzőkártyákat, melyeken különböző kész gyári minták találhatóak egy-egy témában. (Kérje kártya katalógusunkat!) Ha Ön egyedi mintákat szeretne hímezni, a tervezést a Pe-Design NEXT hímzésminta tervező szoftverrel ezt is elkészítheti.


Jellemzők:

- LCD kijelző
- 344 varróprogram
- 260mm x 160mm hímzőmező
- 148 hímzésminta
- automata tűbefűzés
- automata szálvágás
- mintaszerkesztés
- monogramhímzés
- USB csatlakozás

Gyári tartozéka a gépnek:

- 260mm x 160 mm hímzőkeret
- 180 mm x 130 mm hímzőkeret

A géphez opcióként megvásárolhatók:

- 30 mm x 50 mm hímzőkeret
- 100 mm x 100 mm hímzőkeret
- PE-DESIGN program

MEGRENDELÉSRE!
Kód: NV2200
Bruttó: 689.500,00 Ft
Megjelenítve 1-től 1-ig (Összesen 1 termék)
Szilveszteri cikkek