Főoldal >> Katalógus >> Választott termék >> Brother Innov-Is NV2600 hímző-varrógép
Ma 2019. június. 18. kedd ,Levente napja van.
Menü
Bolt

Bolt

Újdonságok
Tovább
Minerva oszlopos varrógép
Minerva oszlopos varrógép
228.600,00Ft
Választott termék

Ha ide kattint nagyobb lesz a kép

Brother Innov-Is NV2600 hímző-varrógép

Az NV-2600 a leguniverzálisabb varró- és hímzőgép, az otthoni kreativitás legoptimálisabb gépe.
A beépített öltéstípusok tartalmazzák az általános öltéseket, úgy mint egyenes varrat, stretch és overlock öltés, rejtett öltés, a 10 féle gomblyuk, köztük a szemes is, mely 1 lépésben készíthető el. A dekoratív/díszítő öltések közt megtalálhatók, szaténöltések, keresztszemes öltések és különleges sorminták, amivel díszítheti pl. gallérját, kézelőjét. A quilt öltéseket kiválóan alkalmazhatja a foltvarrásnál. A nagyobb varrófelületen Ön könnyen mozgathatja ruhadarabjait.
A LCD kijelzőn könnyen kiválaszthatja a megfelelő varratot, beállíthatja a szálfeszességet, az öltésszélességet és öltéshosszúságot. Egy egyszerű mozdulattal csatlakoztatható a hímzőegység a géphez és máris, mint hímzőgép funkcionál. Hímzőgépként a gép memóriája tartalmaz 5 féle betűtípust, melyek közül 3 féle méretben készítheti el a feliratatait. Memóriájában különböző hímzésmintát talál. A gép, különlegessége, hogy a motívumok alá-fölé feliratokat kombinálhat. Ezeket a kombinált mintákat akár el is mentheti a gép memóriájába, így bármikor kiválaszthatja és újra hímezheti.
Az óriási méretű, LCD kijelzőn történik a minta kiválasztása, elhelyezése, pozícionálása, forgatása 1° , 10° vagy 90° fokonként. Tükrözheti, kicsinyítheti-nagyíthatja a mintát. Kijelzi a színsort, színenként megáll, kiírja a következő színt Önnek már csak a cérna cseréjét kell megoldania, az automata tűbefűzővel. USB csatlakozóval hímzőgépét csatlakoztathatja számítógépéhez. Sebessége 850 öltés/perc. A gépben található „help” menüben kaphat gyors segítséget a gép kezeléséről, lépésről-lépésre, képekkel illusztrálva pl. befűzés, orsózás.


Jellemzők:

- 10 cm-es LCD kijelző
- 260mm x 160mm hímzőmező
- 232 varróprogram
- 10 egylépéses, automata gomblyuk
- 138 hímzésminta
- 11 beépített betű
- 10 beépített keret típus
- automata tűbefűzés
- automata szálvágás
- mintaszerkesztés
- monogramhímzés
- USB csatlakozás
- Sebessége 850 öltés/perc

Gyári tartozéka a gépnek:

- 260mm x 160 mm hímzőkeret
- 180 mm x 130 mm hímzőkeret

A géphez opcióként megvásárolhatók:

- 30 mm x 50 mm hímzőkeret
- 100 mm x 100 mm hímzőkeret
- PE-DESIGN program

MEGRENDELÉSRE!
Kód: NV2600
Bruttó: 689.500,00 Ft
Megjelenítve 1-től 1-ig (Összesen 1 termék)
Szilveszteri cikkek