Főoldal >> Katalógus >> Választott termék >> Brother PE-DESIGN 11 - ÚJ!
Ma 2019. június. 18. kedd ,Levente napja van.
Menü
Bolt

Bolt

Újdonságok
Tovább
Hímző kártya No.6 - Brother
Hímző kártya No.6 - Brother
19.050,00Ft
Választott termék

Ha ide kattint nagyobb lesz a kép

Brother PE-DESIGN 11 - ÚJ!

Hímzőminta tervező szoftver

* A szoftvert oly sok időtakarékos funkcióval csomagoltuk, amelyek segítségével kevesebb idő alatt többet hozhat létre. Képzeljük el, hogy képesek-e saját betűtípusokat, öltéseket és terveket létrehozni - csak egyszer -, hogy sokszor használják a kalapokat, párnákat, ingeket és más szöveteket. Csökkentse a szálak cseréjére fordított időt az Intelligent Color Sort (Intelligens színkategória) funkció használatával, amely az egyes színeket csoportokban öltő területeket fogja össze.
* Hozzon létre és legyen kreatív
Hagyja, hogy a képzelet szárnyaljon a Stitch Design Factory segítségével létrehozza a 100 mm széles * dekoratív varrási varratokat, és hozzon létre saját betűtípusokat a Font Mapping eszközzel, amely lehetővé teszi, hogy később beépített betűkkel használhassa őket.
* Időkeresés mentése
A saját beépített betűtípusok és formatervezési minták rövid idő alatt történő kiválasztása lehetővé teszi, hogy hamarabb elindítsa projektjeit. A betűkészlet-szűrő használata segít csökkenteni a PE-DESIGN-ba épített 130 betűtípust. A több mint 1000 beépített formatervezési minta könnyebb kiválasztása a tervezési előnézet segítségével, amely lehetővé teszi a választást az öltés előtt.
* Teljesítmény az automatizálásban
Mennyi időt töltesz, hogy kitaláljuk, milyen típusú öltésre van szükséged a szövetedhez, vagy a szálak és a színszegmensek megváltoztatásához szükséges időt? A PE-DESIGN 11 rendelkezik egy szövetválasztóval, amely automatikusan beállítja a hímzés tulajdonságait a szövet kiválasztása alapján. Az Intelligent Color Sort (Intelligens szín rendezés) funkció az azonos színekkel rendelkező öltéseket csoportosítja, így csökkentheti a szálak cseréjét.
* Rugalmasság és mozgás
Kerek és hajlékony spirális öltések mozgását és méretét adják hozzá a hímzési formákhoz. Az öltések beállíthatók úgy, hogy kövessék a hímzés alakját, vagy kiemelkednek, hogy háromdimenziós hatást fejtsenek ki.
* A PhotoStitch alkalmazással áthelyezheti a fotókat hímzésre
Hozzon létre hímzett fotókat a PhotoStitch funkcióval. Átváltoztathatja képeit művészi alkotásokká, amelyeket keretezhetünk, hordtáskákra, kárpitokra és még sok másra tehetünk. A PhotoStitch, az Auto Punch és a Cross Stitch varázslók továbbfejlesztett nyomkövetési képességekkel rendelkeznek a pontosabb kimenethez.
* ScanNCut kompatibilis
Importáljon FCM fájlokat hímzési minták létrehozásához. Készítsen FCM-fájlokat, amelyek elküldhetők a CanvasWorkspace-nek, vagy közvetlenül a vezetéknélküli ScanNCut Home és Hobby vágógépekbe.
* Exkluzív vezeték nélküli LAN a XP1 lámpatesthez
A PE-DESIGN 11 és a XP1 lámpatest közötti hímzésminták és varrási öltések vezeték nélküli átvitele .
Kód: PE_DESIGN11
Bruttó: 429.500,00 Ft
Megjelenítve 1-től 1-ig (Összesen 1 termék)
Szilveszteri cikkek