Romitex Varrógép webshop

0
Keresztnév mező kitöltése kötelező!
Vezeték név mező kitöltése kötelező!
Nem szabványos e-mail cím!
Email cím mező kitöltése kötelező!
Az e-mail cím már foglalt!
Jelszó mező kitöltése kötelező!
Érvényes jelszót kell megadni!
6 vagy több karakter kell a jelszónak!
16 vagy kevesebb karaktert kell megadni!
A két jelszó mező tartalma nem egyezik!
A vásárlási feltételek még nincsenek elfogadva!
Kérem az adatkezelési szabályainkat ismerje meg és fogadja el!
Ismeretlen hiba!
Sajnos valamelyik azonosító nem stimmel!
Nincs megerősítve a regisztrációja.
Az adminnak is meg kell erősítenie a regisztrációt!
Az adminisztrátor átmenetileg letiltotta a bejelentkezési lehetőségét!

Megjelenítve 1-től 1 -ig (Összesen 1 termék)

 • Bontakoztassa ki kreativitását

  Higgye el, hogy Ön is különleges! Miért ne fejezhetné hát ezt ki, és saját egyéniségét előtérbe helyezve miért ne emelkedhetne ki a tömegből? A PFAFF® creative™ 1.5 varró- és hímzőgép segít megvalósítani ötleteit és sajátos, azonnal felismerhető ízt kölcsönözni munkáinak. Kihasználva a gép rengeteg nagyszerű funkciója és a remek Embroidery Intro mintatervező szoftver által kínált lehetőségeket, hihetetlenül gyorsan kialakíthatja saját egyedi stílusát. Rajta, legyen hát merész!

  Az eredeti IDT™-rendszer

  A PFAFF® saját fejlesztésű IDT™-rendszere garantálja az egyenletes anyagtovábbítást. Az anyagok nem csúsznak el, nem ráncolódnak össze, a csíkos és kockás darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és az ívelt varratok is egyszerűen elkészíthetők.

  Tágas hímzőfelület

  Ne aggódjon a hímzőminták mérete miatt. A creative™ 1.5 gép tágas hímzőfelületén és a 240 x 150 mm-es creative™ MASTER hímzőkerettel a nagyobb mintákat is anélkül készítheti el, hogy az anyagot többször keretbe kéne fognia.

  Nagy hímzősebesség

  Ebben az árfekvésben garantáltan nem talál más olyan varró- és hímzőgépet, ami képes volna ilyen nagy hímzősebesség elérésére. A géppel rendkívül gyorsan, de még a maximális sebességgel is nagyszerű pontossággal és kiváló minőségben dolgozhat.

  Premier+™ Embroidery Intro szoftver (tartozék)

  Az Embroidery Intro szoftverrel kedvére módosíthatja a hímzőmintákat, mielőtt még kihímezné őket. A mintákat egy 3D-s, valósághű hímzőkeretben alakíthatja, tetszés szerint elforgathatja, függőlegesen vagy vízszintesen tükrözheti, valamint átméretezheti. A szoftverrel korlátlan mennyiségű mintát és feliratot szerkeszthet át. (A szoftver angol nyelvű.)

  Tágas munkafelület

  A PFAFF® creative™ 1.5 ideális választás minden foltvarró, textilművész és divatrajongó számára – egyszóval minden alkotó számára. A 200 mm hosszú gépkar által biztosított munkafelületen a nagyobb anyagdarabok is kényelmesen elférnek.

  További funkciók

  Automata szálfeszítés

  Egy öltés vagy hímzőminta kiválasztásakor a gép mindig automatikusan beállítja a szálfeszítés optimális értékét. Így sokkal zökkenőmentesebbé válik a munka.

  Átméretezhető minták

  A minták méretét akár 20%-kal is megnövelheti vagy lecsökkentheti, hogy azok mindig tökéletesen kitölthessék a hímzendő felületet.

  Tű fel/le

  Beállíthatja, hogy a varrás befejezésekor a gép felemelje, vagy hagyja lent a tűt az anyagban. A funkció kiemelten hasznos például szabad gépi tűzéshez vagy applikáláshoz.

  Szálvágók

  Egyetlen gombnyomással egyszerre elvághatja a felső- és az alsószálat, rengeteg értékes időt spórolva meg ezzel.

  Beépített tűbefűző

  Segítségével gyorsan és egyszerűen befűzheti a tűt.


  MEGRENDELÉSRE!

  " /> Pfaff Creative 1.5 hímző- és varrógép
  Bruttó: 417.450Ft

  Pfaff Creative 1.5 hímző- és varrógép

Megjelenítve 1-től 1 -ig (Összesen 1 termék)